Det siger klienterne

Kæreste Birgit

Jeg har været så privilligeret at få hjælp af dig af nogle omgange gennem det sidste år. Du har fra start haft en eminent evne til at læse mig, og ramt spot on. Dine indsigter har ikke kun bekræftet mig i min rejse, men åbnet nye døre jeg ikke kendte til, og du har blidt, med masser af empati og forståelse guidet mig på vejen. Du har endda formået at lade energien fra dig lande i mig, således at jeg i tiden efterfølgende har kunne arbejde videre med indsigt og åbning hjemme hos mig selv.

Du har min varmeste anbefaling og jeg er fuld af beundring – og forundring over dine evner, og i lige så høj grad din yderst professionelle måde at formidle det på.

Kh Marie Louise K. Pedersen


Kære Birgit

Af hjertet tak for den skønneste og dejligste session og oplevelse i onsdags. Jeg var og er stadig blæst omkuld af sessionen, og den energi og healing som var med. Det var så vildt, og er dig dybt taknemmelig for oplevelsen. Tak for dig.

Jeg glæder mig til at se/mærke hvor det tager mig hen på min rejse. Jeg fik helt bestemt et nyt syn på nogle af de udfordringer jeg arbejder med…

Kærlig hilsen Merle


Det siger kollegaerne:

Regitze

Tine

Camilla