Om Birgit

Om Birgit

Mit navn er Birgit Sørensen, og jeg er 38 vintre. Ud over at være clairvoyant, er jeg også kone, mor, blomsterdekoratør, personlig hjælper, sangerinde, sangskriver og skribent. Jeg er gift med Thomas, og sammen er vi forældre til to skønne afrikanske børn. Jeg er landet her med en meget gammel sjæl, en sjæl der altid har følt sig anderledes, og en sjæl der altid har kæmpet sin vej frem i livet i håb om at blive set…

Jeg har igennem livet altid troet på, eller ja, et eller andet sted vidst, at der var mere mellem himmel og jord. Ikke fordi jeg egentlig så, eller oplevede noget, men mere sådan en indre vished om at vi var omgivet af noget vi ikke kunne se med det blotte øje… Der skulle alligevel gå mange år før jeg begyndte at interessere mig for den spirituelle verden, og først for 3 år siden blev jeg ”skubbet” ud over kanten af min sjæl i en opvågning, fordi jeg havde en mission i livet som ikke kunne vente mere. Det blev starten på en rejse og en personlig udvikling jeg aldrig ville have været foruden.

I sommeren 2018 blev jeg certificeret clairvoyant via ”Livsmagi og klarsynsuddannelsen” hos Camilla Nymand. Jeg er lige nu i gang med overbygningen i højere clairvoyance, hvor jeg vil arbejde mere ind i kanalisering, aktivering, omkodning og healingsarbejdet, hvilket allerede er en stor del af min passion og hjertesag.

Min kontakt med universet, eller den åndelige verden er bred og dyb, og spænder lige fra afdøde kontakt til direkte kanalisering meget højt oppe fra. Jeg har selv haft meget svært ved at definere hvad det egentlig er jeg gør, da det ofte bare ”lander” i mig, både via klarsyn, klarhørelse, klarfølelse og klarviden. Men min største styrke lige nu er evnen til at udføre energiarbejde, der både går dybt i dig og baner vej, forløser og healer på samme tid. Min evne til at se tidligere liv, og kæde det sammen med komplikationer eller blokeringer i dette liv, er noget af det arbejde jeg finder meget interessant og givende, da det ofte er her vi fjerner de store og tunge skygger, der står i vejen for, at du kan stå klart i dit eget lys og finde din sjæls mission… Formålet og den intention jeg bærer i hjertet i alle mine personlige seancer er, at bringe dig i kontakt med dit indre, give dig forståelse for hvem du er helt derinde i sjælen og i personligheden, så du kan se indad, måske genfinde dig selv, samtidig med jeg skubber dig fremad, løfter din energi, så du måske for en stund vil føle dig lidt mere sårbar, men samtidig styrket, autentisk og nærmere din sjæl, hjerte og indre stemme…