Seancer og Priser

Clairvoyance (ca. 50 min)

Når du kommer til en clairvoyance hos mig, går vi sammen ind og kigger på din energi. Vi kigger på hvem du er, energetisk, sjæleligt, menneskeligt, og hvad du har med dig i din livskuffert, både fra nuværende men også ofte fra gamle liv, og hvilke betydninger det har for dig i dag, så du kan få en forståelse for dine mønstre og gøre noget ved dem. Vi kigger på sjælen, på din sjæls potentiale, og hvordan vi folder det ud og hvilke ting der blokerer for at du kan leve dit liv ud fra hjertet og sjælens mission.

Pris: 650 kr.

Clairvoyance med nature som støtte (ca. 60 min)

Pris 700 kr.

Healing med klarsyn og musik (ca. 45 min)

Pris 700 kr.

Clairvoyance, forløb

På tre gange (med ca. 3-4 ugers mellemrum) går vi ind og arbejder i dybden med de blokeringer og mønstre du sidder fast i, vi frigør din energi undervejs, og du arbejder intensivt med de råd og vejledninger du får med fra mig, så du mærker forskel i dit indre, mærker et løfte og et nyt ståsted, hvorfra du nemmere selv kan bane vejen mod dit formål her i livet – nemlig at leve det i flow og glæde…

Pris: 1400 kr.

Højere clairvoyance, Energiarbejde og Healing (ca. 70 min)

Dette er henvendt til dig der allerede er godt i gang med den spirituelle udvikling, men som har brug for et løfte eller indsigt i din mission her i livet. I denne session går jeg dybt ind i din essens og kigger på dit fundament for videreudvikling. Vi kigger på hvor du står nu, hvad der bærer dig, blokerer dig, hvad der holder dig fast, og hvor dine skyggesider bremser dig i at finde din sjæls vej mod dit højere formål. Jeg tager fat om roden og arbejder mig ind i dybden af bevidstheden, hvor jeg ved hjælp af den nye tids healing forløser og løfter energien – ofte ved at jeg tager dig med i en healende guidning undervejs. Nogle gange har vi brug for at få banet en ny vej, eller stabiliseret det fundament vi står på, og her er energiarbejdet og healingen en uundværlig hjælper. Det lukker op for at du efterfølgende kan kigge på dine blokeringer fra et nyt ståsted, så det betyder altså at du skal være klar på at der ligger et indre arbejde til dig selv efterfølgende. Ca. 14 dage efter sessionen tilbyder jeg en enkelt skriftlig seance hvis man har brug for svar på nogle spørgsmål ift. det man oplevede under seancen, eller guidning til næste skridt.

Pris: 750 kr.

Spirituel Healing (ca. 30 min)

Har du brug for et løfte, for at føle dig lettere, eller bare et boost i sjæl og krop, er spirituel healing et fantastisk redskab. Min healings guide arbejder igennem mig, og energien finder selv vej ind til det du har brug for at få healet i dette øjeblik. Selve healingen varer ca. 20 min, og arbejder støttende videre efterfølgende.

 Pris: 350 kr.